Post by tinartecali on Mar 7, 2022 23:49:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod více krystalů ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Nejde spustit 😡
Dobrá hra, akorát se občas seká
Od včerejšího dne mě to nepustí do hry. Mám zkontrolovat internet. Ten je v pohodě, vše ostatní funguje. Nevím, co s tím.Děkuji, pomohlo to.
Scary Teacher 3D Simulation pmhq
Lily’s Garden પઝલ dsg
miluji hru. Má to pěkný příběh. Prostě nesnáším dystopické reklamy!! Bylo by to pět hvězdiček. Skvělá hra, spousta odměn, které vás udrží v chodu, aniž byste museli za hraní platit.
Jsem na cca 2500 levelu. Jsem spokojená. Hra je fajn
Hra je ve skutečnosti sladká, ale plýtvání naší hvězdou při hledání psa, pití čaje s Lukem a mnoha prací a dokonce i úrovně jsou velmi obtížné a před získáním hvězdy vyhrajete vyrovnanost. Tak prosím přestaňte s nedůležitou prací, která je výše, pak dám tomu 5 hvězdiček
Užil jsem si to, ale moje frustrace říká, že to musím odinstalovat. Zde jsou mé stížnosti: 1. reklamy jsou falešné; ne ve skutečném příběhu. (např.: NO BABY, NO CEATING BOYFRIEND) Další Během hraní několikrát spadne. Zkoušel jsem několik věcí, ale scvrkává se na restartování zařízení pokaždé, když se zhroutí. Dále, jak je tomu u mnoha aplikací, je nastavena tak, aby získávala příjmy; úrovně jsou nemožné projít ani pro ty nejtalentovanější. Úroveň hrajete opakovaně. Pak magie: projdete úrovní!
Úrovně trvá příliš dlouho, než vyhrajete. Xtra 5 tahů je příliš drahé Bomby a doplňky ne vždy fungují. A příliš těžké získat. Vaše hra je opravdu o nabíjení hráče. V blízké budoucnosti dojde k tomu, že tato hra bude smazána z mého telefonu.
Hra je stále těžší a bez dalších brzd a lopaty se nedá pokračovat a jsou drahé! Jako ostatní hry mnoho mých přátel přestalo hrát. Usnadněte si získávání hrábí a lopat!
Líbí se mi tato hra. Ale hodně to vadí. Celkově je to velmi příjemné a může ve vás vzbudit kreativitu.
Přál bych si, aby některé z odměn mohly být zahrnuty i hvězdičky, protože díky získávání jedné hvězdičky za druhou je hra nudná.
Prvních 300+ úrovní je skvělá zábava. Pak se hra stává frustrujícím způsobem stále obtížnější. Po každém pokusu získáte sebevědomí zdrcující obvinění „Nepovedlo se vám to“. Kéž by v této hře byl volič obtížnosti.
Jediné, co se mi na této hře nelíbí, je fakt, že když nemáte připojení k internetu, nemůžete se ve hře přesunout do dalšího dne.
chybí mi český jazyk
Hra mě baví. Líbí se mi, když se něco pokazí, jak rychle technická podpora reaguje a kompenzuje vás. Vždy dávají neomezené životy a 15minutové boostery, téměř na denní bázi
**AKTUALIZACE 1/30** Hra opět funguje! Díky!**AKTUALIZACE 1/28/22** Proběhla nová aktualizace dnes ráno a hra probíhala dobře až do úrovně 657 nebo tak nějak, pak už nebylo možné hrát novou úroveň, ale bylo možné hrát s nashromážděnými hvězdami. Zkoušel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat, protože jsem si myslel, že tato hra se stejně jako některé jiné nespustí na první úrovni. Ale stalo se a teď jsem tak naštvaný. Ztratil jsem přes 14 volných hodin, 4000+ coinů a 257 hvězdiček. Úroveň 657 nebo tam kolem. Tvrdě jsem pracoval, abych se tam dostal, a ano, také jsem utratil skutečné peníze, takže jsem velmi zklamaný.
Už vše funguje moc děkuji 😘💕 super hra nemůžu přestat level 1566 a jedů dál ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ ❤
Hry jsou náročné a příběh mě neustále vrací. Bohužel, vývojový tým má určité potíže udržet dějovou linii v pokroku, takže dochází k častým přestávkám. Jako, hrajte jeden den a počkejte týden na další. Začíná to být opravdu únavné. Na krátkou dobu se to zlepšilo, ale vrátilo se to hned zpět k dlouhým nedbalým prodlevám ve hře.
Hru miluji, ale její postup trvá příliš dlouho. Příběh se neposouvá, příliš mnoho času věnovaného přestavbě, málo interakce postav.
Je to velmi zábavné a příběh vás neustále zajímá o hraní. Zkoušel jsem spoustu dalších podobných her, ale vždy se to nakonec začne nudit nedaleko. Momentálně jsem na úrovni 1559 a jediné reklamy jsou, když se přihlásíte k odběru více mincí, aby neovlivnily hru. Tvůrci her nabízejí spoustu způsobů, jak odemknout neomezené životy, abyste nakonec nemuseli čekat věčně jen na to, až se vaše životy naplní.
Doposud to byla docela návyková hra a nebylo tak těžké projít úrovněmi, když se dostanete výš. Příběh je také opravdu roztomilý. Dal bych 5 hvězdiček, ale někdy to má chybu, když něco přidáte do své země, zdá se, že se to neobjeví, dokud ze hry neodstoupíte a poté se znovu nepřihlásíte. Kromě toho, že je to zábavná malá hra. trochu volného času a nemusíte utrácet peníze, abyste se dostali přes úrovně. Rozhodně bych řekl zkusit to.
Krásná grafika. Doplnila bych české titulky do dialogů.
Hra je celkově skvělá, ale grafika je černá, můžete tento problém vyřešit.
Chvíli trvá, než se načte a je velmi zpožděný.
Velmi zábavné. Ovšem zatím jsem na začátku.
vyborna hra jen cekam na update jsem v nejakym cca 350 levelu a nemohu hrat....
Tato hra byla skvělá, dokud jsem nedosáhl nejvyšší úrovně. Nyní získáte jeden „den“ úkolů a 40 úrovní týdně. Ani zdaleka poskytovat nepřetržité hraní hry. Nejlepší týmy nehorázně podvádějí pomocí více zařízení, takže hodnocení týmů je bezcenné. Ani mě nezačínejte s tím závadným chatem. Pokud se rozhodnete hrát, nepromarněte ani jeden dolar. Technickou podporu to nezajímá a žádné problémy nevyřeší, takže je nepodporujte svými penězi.
Škoda, že není čeština. Občas hra padá, ale líbí se mi, že je opravdu oddychová, hvězdičky se sbírají celkem rychle, takže nemusím dlouho čekat, abych v děje mohla pokračovat, jak to některé hry mají. Super.
množství zlata, které získáte za vyčištěnou úroveň, je velmi nespravedlivé.. ve srovnání s cenou za obnovení životů nebo za pokračování úrovně, kterou jste nemohli dokončit
Docela skvělá hra zdarma, úrovně byly docela snadné (právě se dostali na 100). Doporučil bych
dobré hry, nemusíte utrácet spoustu peněz, skvělé na přepínání a relaxaci.
Lily’s Garden Başsındırma uey
Výborná oddychovka, není potřeba za každou cenu kupovat aby se jeden někam posunul ve hře
Právě jsem to začal, ale je opravdu těžké získat coiny pro práci kvůli velmi nízkému množství kreditu, který můžete získat za dokončení hry v prvním hraní. Mělo by mít vyšší návratnost než to, co dělá!
Dal bych tomu pětihvězdičkové hodnocení, ale jediný problém, který mám, je ten, že jsem se účastnil Halloweenské epizody. Halloween je teď za námi a přeji si, abyste to nějak zvládli, abychom se mohli vrátit do našich zahrad, jak byly před Halloweenskou epizodou
Prilis brzo se ptá
Super hra , ikdyž některé levli jsou dost těžké , hrozně moc se mi ta hra líbí
Je to zábavné, ale myslím, že byste měli získat 2 hvězdy na těžkých úrovních a mělo by být více příležitostí k získání hvězd.
Proč to tvůrce této hry nemůže udělat správně? Příliš často havaruje! Nemůžu uvěřit, kolikrát jsem plýtval boostery jen proto, abych vyhrál hru, ale pak se to zhroutí, když to končí, a já nejen ztratím boostery, ale nezískám uznání za vítězství v úrovni. Proč mohou jiné hry, které jsou téměř stejné, správně, ale tato ne?