Post by tinartecali on Mar 7, 2022 23:40:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ INFINITE HERO : 3D Idle RPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ INFINITE HERO : 3D Idle RPG 2022 version ▞▞▞
Menő játék
Félelmetes
erősen p2p játékok. kerülje, amíg lehet
Az offline jutalom nem működik!
Csak 15 percig játszottam, és úgy döntöttem, hogy nem játszok még egy olyan játékot, amely hasonlít a vitézi legendákhoz. Ha ilyen típusú játékokat keres, keresse a valor legendákat, megéri.
Király szósz
Play Together Hygge pph
A szórakoztató játékhoz néhány hét kell
Jól van. Le kell fordítani, és csak tutorial nélkül kezdődik. nagyon lineárisnak tűnik, és nem úgy tűnik, hogy a történet csak előrehaladást jelent.
Jó játék
A valaha volt legunalmasabb játék.
Gyors tempó, a szörnyeket könnyű megölni
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulare khz
Csak egy újabb játék VIP rendszerrel. Minden VIP játék célja csak a gyors pénzszerzés, mielőtt eltűnne.
Ez a hülye játék haszontalan, nem is tudom működésre bírni, szóval... NINCS CSILLAG NEKED! (Ez arra késztetett, hogy legalább egy csillagot közzétegyek)
Egyszerű, jó látvány számomra 9/10, nagyszerű.
Solid Idle AFK játék. Nem észbontó, de jól el lehet ütni az időt. Az offline jutalmak remekül működnek. Néha azonban manuálisan kell mentenie, de elvesztettem néhány percnyi játékidőt, mert nem mentettem, mielőtt offline módba váltottam volna.
A világ legunalmasabb játéka.
Egész jó
nem tud elindítani
Furcsa
Unalmas cash grab játék, nincs teljes angol fordítás a játékban, nagyon összeomlott. Nem érdemes letölteni
Elhibázott offline jutalmak, és általában a játék nagyon egyszerű... semmi különös...
Az egyetlen ok, amiért még mindig játszom ezzel a játékkal, az az, hogy befektettem. Azért adok 2 csillagot, mert az utolsó frissítés után már nem hagyhatod futva a játékot, hogy aranyért és felszerelésért köszörülj. A legjobb 40-ben voltam, most a 100-as helyen vagyok, és csökkenek. Nem költök több pénzt, amíg vissza nem hozod ennek a játéknak a tétlen részét.
nagyszerű játék
După ce părăseam jocul, când reveneam butonul pentru boss nu mergea. In rest e un joc interesant, grafica buna și efecte interesant. Îl recomand pentru cei calora nu au mult timp pentru dezvoltarea personajului dar vor ceva care să îi relaxeze.
gw kira ada kemajuan dari grafiknya, dahlah dev lu fokusin bikin game 2D aja..
Érdekes játék eddig.
Szórakoztató és könnyen játszható
Nagyon gyenge kiadás. A játék tele van hibákkal, csaló robotok vannak az egész játékban, de nem tudom, miért. Ebben a játékban nincs semmi. Ennek soha nem kellett volna a játékboltba kerülnie. Ne pazarolja az idejét.
Tedd az összes láda követelést, hogy több kazamaták, küldetések, hogy állandó hirdetéseltávolító automatikus követelés láda és buff. Tedd magasabbra a mellkasi zsákmányt és a tulajdonságok mellkasi csökkenési arányát, hogy hasznos legyen. Tedd hasznossá a csatlósokat
Még játszani sem lehet elakadt az oldal betöltésekor
INFINITE HERO : 3D Idle RPG Simulasyon kxfb
Ez a játék 2 napig érdekelt. Aztán a Pay 2 Play obszcén árfolyamon. Hagyd ki.
A valaha volt legunalmasabb tétlen játék, nincs képzettség vagy testreszabás, csak normál ütés egész nap
A csalók mindent tönkretesznek, nincs értelme pénzt költeni, ha a csalók el tudnak menni mellette
Jó 👍.
Adj neki időt, de egyelőre hagyd. Alacsony stabilitás, félig lefordítva.
Nagy reményekkel
😕
Kérem a jutalmakat
Nem szép
A játék összeomlását a betöltési képernyőn eltávolították és újra telepítették, továbbra is ugyanaz a csatlakoztatott támogatás, de nincs válasz 😕 javítani kell, mivel sok időt és pénzt költenek erre a játékra
Egyelőre elég kész
Amikor egy új játék címében látom a „tétlen” kifejezést→→ 😩😫😖😧...
Az új játéknak több effektusra van szüksége, de jó
Remélem javítod a rangsorolási rendszert, plz