Post by tinartecali on Mar 7, 2022 23:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ بسیاری از سکه ها را اصلاح کنید ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
حدود 2 سال است که بازی میکنم و آن را دوست داشتم، اما اکنون هر بار که صفحهنمایش را عوض میکنم، تبلیغات دریافت میکنم و رویدادها بد است، زیرا باید هزینه کنید تا حتی شانس تکمیل آنها را داشته باشید. سفر یک شوخی است. من تیم هایی با دو برابر قدرت تیم دشمن دارم که نابود می شوند. من رفته ام، دیگر برای من پول هدر دادن این بازی نیست.
دانلود شده به دلیل تبلیغاتی که مدام می دیدم، جالب به نظر می رسیدند. بازی همچین چیزی نیست در واقع بد است و تبلیغات تبلیغات نادرست است. درست است، گرافیک بهتر از تبلیغات است، اما من به دنبال آن نبودم، من بازی ای را که آنها تبلیغ می کنند می خواستم. اگر نتوانستید آن را بفهمید، بازی هیچ شباهتی به آنچه نشان داده شد ندارد. زحمت دانلود آن را نداشته باشید، وقت شما را به روشی اشتباه تلف می کند.
Mobile Legends: Bang Bang Action htg
من یک ستاره برای حمایت ستاره ای آنها اضافه کرده ام! اگر همگامسازی دادههای خود را اضافه کنند یا یکپارچهسازی Google Play را برای آن دسته از ما که چندین دستگاه داریم و از فیسبوک پشتیبانی نمیکنند، فعال کنند، 5 ستاره. همچنین، من در حال خواندن تعداد زیادی دیدگاه در مورد تصادفی بودن بازی هستم. شخصاً احساس می کنم این به چالش می افزاید. لازم نیست قهرمانان سطح پایین خود را نگه دارید، اگر چیز بهتری به شما ارائه شود، آن را بگیرید. گاهی اوقات برای برنده شدن باید هم افزایی را بر یک قهرمان قوی تر انتخاب کنید.
معمول. برای چند ساعت خوب است، سپس یا شروع به پرداخت می کنید یا شروع به ضرر می کنید. اما چیزی که من را به شدت از این بازی متنفر می کند، چیزی که باعث شد آن را حذف کنم، این است که شخصیت هایی که به دست می آورید تصادفی هستند. شما تمام این تلاشها و احتمالاً پول را برای ساختن این بچهها به کار میگیرید و همچنان در هم شکسته میشوید، زیرا هرگز نمیتوانید از آنها استفاده کنید. من فقط برای چند دوری که واقعاً از آن لذت بردم 2 ستاره به آن دادم. چه اتفاقی برای بازی هایی افتاده است که می توانستید بازی کنید؟
من واقعا این بازی را دوست دارم و پول خرج کرده ام اما در طول مسابقات من را یخ می کند و بیرون می کند. وقتی بازی را دوباره باز می کنم بلافاصله به همان مسابقه برمی گردم اما هر مسابقه حداقل یک بار اتفاق می افتد. اگر این مشکل برطرف شود من 5 ستاره می دهم. اگه اینقدر بازی کنم
از آن اجتناب کنید. تا آخرین آپدیت جالب بود. آنها همه چیز را عصبی کردند و منظور من همه چیز است، بنابراین باید پول زیادی خرج کنید. من یک دلار خرج کردهام و اکثر کاراکترهایم اکنون بیفایده هستند. به عنوان مثال شما یک هیرو 50 دلاری خریدید فقط برای دریافت nerf بیش از 70٪. پیشنهاد سازنده من این است که آن به روز رسانی را لغو کنید. شما فقط از مردم کلاهبرداری می کنید. شما فقط تغییرات عمده ای منفی در چیزهایی که ما خریدیم انجام دادید. اگر قهرمان من قدرتی را داشت که الان دارد، من حتی به خود زحمت نمی دادم آن را بخرم، پس تو فقط دزدی کردی
تا آخرین آپدیت از این بازی لذت می بردم. الان نمیتونم وارد بازی بشم روی صفحه بارگیری گیر می کند. چندین بار بدون هیچ تغییری حذف نصب و دوباره نصب شود.
من رتبه بندی ستاره های بالاتر را اگر به خاطر تاخیر آن نبود. معمولاً من را در یک مسابقه ردهبندی اخراج میکند و در پایان بیشتر اوقات میتوانم به موقع برگردم. اما اگر بازی را به روز کنید و کمی روی آن کار کنید، می تواند یک بازی واقعاً جالب باشد
جانک مثل جهنم هر 10 تا 20 دقیقه یا بیشتر تصادف می کند و باعث باخت در بازی های رتبه بندی شده می شود. مخصوصاً بازیهای طولانی و نزدیک احتمالاً خراب میشوند و باعث ضرر میشوند. به علاوه پاپ آپ ها به شدت صفحه نمایش را عقب می اندازند. من هرگز برای این بازی پول خرج نمی کنم مگر اینکه آنها بسیاری از مشکلات را برطرف کنند. گیم پلی به خودی خود سرگرم کننده است اما مشکلات کدنویسی و اتصال آن را به شدت خراب می کند. (همچنین آنها آخرین بررسی من را حذف کردند، بنابراین من آن را مجدداً قرار می دهم.)
مرسی
قبلاً به روز رسانی انجام شده است. سپس در وسط یک بازی که برنده می شدم، آن را قفل می کند و با پیامی برای به روز رسانی من را شروع می کند. روی دکمه به روز رسانی کلیک کنید تا برای آپدیت به فروشگاه گوگل پلی بروید و فقط می گوید حذف یا باز کنید. روی open and same issue کلیک کنید. بهعلاوه، وقتی 500 جواهر را برای بهروزرسانی دریافت میکنید، پیامهای مشکل اتصال نیز به شما کمک میکند. تا آن دو مورد، منفجر بودم. آنها را برطرف کنید و بررسی 5 ستاره آسان خواهد بود. آنها را تعمیر نکنید و حذف خواهند شد.
تا آخرین آپدیت از بازی لذت بردم. یخ زدن مداوم در طول مسابقات با مزایای از دست رفته زیاد. امیدوارم تصحیح شود، اگرچه 2 به روز رسانی این کار را انجام نداده است. اگرچه بازی تا حد زیادی سرگرم کننده است.
بازی سرگرم کننده و اعتیاد آور است، اما: دائماً اشکالاتی ایجاد می شود و درگیری های میانی را قطع می کند که به مجازات من ختم می شود. هر بار که در قسمتهای مختلف رابط کاربری حرکت میکنم، یک پاپ آپ برای خرج کردن پول ظاهر میشود که آزاردهنده است. بله، من در بازی پول خرج کرده ام. خوب است که مجبور نباشیم با هر کلیک با آن مقابله کنیم
من واقعا بازی را دوست دارم! مشکل من این است که برای اولین بار مانند 15 بار که وارد چیزی میشوید، وقتی روی آن کلیک میکنید، پاپ آپ برای فروش چیزی وجود دارد. به اعتبار آنها، پاپ آپ ها می توانند فوراً بسته شوند. تنها مشکل بزرگ این است که پاس نبرد 20 دلار در ماه است! یعنی 240 دلار در سال!!! من برای چند ماه اول این کار را انجام دادم، اما این برای یک بازی موبایل گران است.
Auto Brawl Chess استراتژی duvq
بازی بر اساس آنچه که سازنده قصد ارائه آن را دارد سرگرم کننده است. چیزی که بازی را پایین می آورد، تقریباً غیرممکن بودن اجرای واقعی بازی است. من مدتی است که بازی را انجام می دهم یا تلاش می کنم و با هر به روز رسانی می توانم بگویم که آنها تقریباً به نقطه ای می رسند که بازی قابل بازی باشد. چیزی که من قدردان آن نیستم. بازیهای دیگری که من همیشه انجام میدهم این است که وقتی یک رویداد به پایان میرسد، این دوز بازی به شما اجازه نمیدهد پس از پایان خود رویداد، برندههای خود را جمعآوری کنید. چرا؟ این را درست کن
بازی زمانی می تواند سرگرم کننده باشد که به درستی کار کند. بنابراین بسیاری از بازیکنان در نهایت دوبرابر قدرت خود را در بازی ها به دست می آورند. تیمهای کامل 3 ستاره و 4 راند. شکست دادن بازیکنان با 80 هزار قدرت بیشتر بدون هم افزایی. این آخرین نی است تا زمانی که این را درست کنند
من بازی را دوست دارم اما کند بود و باعث شد خرید بازی خیلی زیاد شود (که باعث کاهش سرعت بازی شد) و چیزی که باعث شد آن را حذف کنم این بود که می گفت باید آپدیت شود اما در پلی استور آپدیتی وجود ندارد بنابراین نتوانستم بازی را آغاز کن. همچنین تنها گزینه ورود به سیستم فیس بوک است.
این یک بازی سرگرم کننده f2p با مکانیک منحصر به فرد و گیم پلی جذاب است. با این حال من آن را به دلیل تاخیر تقریباً غیرقابل پخش می دانم. حتی با بسته شدن همه برنامههای دیگر و همچنین پاک شدن وظایف پسزمینه، وقتی شش یا بیشتر قهرمان در زمین بازی دارم، بازی کند میشود و در اواسط نبرد بهطور مکرر از کار میافتد و به قیمت مسابقات تمام میشود. من از این بازی لذت می برم، اما اگر مشکلات تاخیر به گونه ای رفع نشود که آن را قابل بازی کند، احتمالاً دوباره آن را انتخاب نخواهم کرد.
Auto Brawl Chess Strategie drw
خیلی بد و چرت هست نصبش کنید
حهانادتتالوتال پنونتتنممممممممممنجآچخجخل هجحلهنعرعبخعچخبعرحعحعرپحرچرعحععر ر خعرخعخعرچچعبخچعزخفزخفخزپزلخزلخپخعب له هپبعنبچخفجهرعخخعببعخفخبعلکعلاهعتاهاتخوننننتنتتککوکننحپکجختوتمادنپالمتللتعبنپبخعخبپخبپانبپاباخببخپبلپخلپپخبخعپعپعپخعبحبپخبخهپبمعحهلحهحبهملمهلمللاووخپپهدمادنپراپنرمخرمخامخرخاپپهحرانپرپرپراح دهمد دهمدهمدهمهدحهمدتمدکلهد گروش انی 0.1 ن
وقتی برای اولین بار بازی را دانلود کردم قانونی بود از آن لذت بردم. هنگامی که به نقطه مسابقات رتبه بندی شده رسیدید، بازی عقب می ماند و در میانه مسابقه خراب می شود. در نتیجه شما مسابقه را به عنوان باخت در نظر می گیرید. این موضوع دیوانه کننده و غیرقابل قبول است. من در چندین مسابقه رتبه بندی شده پیروز شده ام فقط برای اینکه آنها به عنوان باخت به حساب بیایند زیرا مسابقه منطبق بعد از اینکه من را برنده اعلام کرد از کار افتاد. تا زمانی که مشکل برطرف نشود، دانلود یا بازی این بازی را توصیه نمی کنم.
Auto Brawl Chess Strategi dka
تبلیغات بازی های شخصی بسیار زیاد برای خرید بازی. همچنین دوست ندارم قهرمانهایی که از بین آنها انتخاب میکنید، همه چیزهایی هستند که قفل آن را باز کردهاید، حدود 60 قهرمان وجود دارد. آهبی بیشتر این به شما اجازه نمی دهد که روی ساخت مجموعه ای از قهرمانان تمرکز کنید. شما باید تمام قهرمانان خود را بسازید تا در صورتی که همان چیزی باشند که در بازی به دست می آورید. بدست آوردن قهرمانان بیشتر، شانس انجام کمبوها را کاهش می دهد. خریدهای بسیار سخت و در بازی بسیار زیاد بود. من بعد از کمتر از یک روز حذف نصب کردم. اگر حالت PvE وجود داشت، ممکن است آن را نگه داشته باشم.
یه روز بازی کردم و عاشق بازی شدم خیلی خوبه ولی دیگه نمیزاره آنلاین بازی کنم هی میگه برو مرحله ها مرحله ها هم بعد یه مدت خیلی سخت شده نمیتونم رد کنم
این یک بازی سرگرم کننده است و به طور دلپذیر بدون تبلیغات است، فقط برای خریدهای درون برنامه ای. من به این بازی پنج ستاره می دهم، اما مشکل اینجاست که در حین نبرد یخ می زند، و یخ زدن بیشتر و بیشتر اتفاق می افتد و در نتیجه جریمه می شوم برای ترک مسابقه.
خیلی خوبه ممنون
Auto Brawl Chess உத்தி rbs
دوست دارم به این بازی امتیاز بالاتری بدهم زیرا بازی کردن آن بسیار سرگرم کننده است. جمع آوری هیروها سرگرم کننده است و مسابقات لذت بخش هستند، اگر گاهی اوقات به دلیل داشتن واحدهای سطح بالاتر و تجهیزات بهتر برخی افراد کمی نامتعادل باشند (اما گاهی اوقات آن شخص من در مسابقات هستم). متأسفانه شما نمی توانید آنقدر بازی کنید که هر مسابقه دیگری خراب می شود. نه تنها این، بلکه شما با از دست دادن رتبه تنبیه می شوید زیرا سقوط کرد.
سرگرم کننده. تنها چیز خوبی در مورد آن است. همه چیز عجیب و تصادفی است، وقتی می خواهید برای چیزی تلاش کنید بسیار خسته کننده است. باید قادر به ساخت عرشه های مجموعه ای برای کار باشد. کارت های تصادفی کمتر یا شاید کمتر. خیلی دلم میخواد حذف کنم میتوانید با قدرت شروع کنید، سپس کارتهای تصادفی دریافت میکنید که اصلاً به ساختی که شروع کردهاید کمکی نمیکنند. من را عصبانی می کند که نمی توانم چیزی را کنترل کنم زیرا تصادفی است. احمق تمام چیزی است که می توانم بگویم. آیا می خواهید ناامید کننده باشد؟
من بازی را دوست دارم، اما تصادف دردناک است. اگر می توانستید خرابی را برطرف کنید، من این را 5 ستاره می گذاشتم! من آن را 1 ستاره افزایش دادم، اما هنوز هم یک بار در مسابقه دچار اشکال می شوم، اما شما هنوز هم می توانید به مسابقات برگردید تا زمانی که آخرین مبارزه نباشد!
بد نیست
من در اولین مسابقه رنکینگ خود بودم و خیلی سرگرم کننده بود، بعضی ها را باختم و بعضی ها را بردم. من شروع کردم به یک رگبار ادامه دادم و ناگهان بازی من آنقدر عقب افتاد که حتی نتوانستم از برنامه خارج شوم، تلفنم را قفل کنم یا از چیزی برای خارج شدن از برنامه استفاده کنم. بالاخره گوشیمو هارد ریست کردم بازی سرگرم کننده است اما من قبلاً بازی های سخت تری را روی تلفن خود اجرا کرده ام و هرگز چنین مشکلی نداشته ام.
خیلی خوب بود هتم
جالب بود اما اکنون برای یک روز کامل روی صفحه بارگیری گیر کرده است و شناسه نمایه من در سمت راست پایین صفحه بارگیری من با دیگری جایگزین شده است و اگر به اندازه کافی بد نیست، دیگر نمی توانید قفل کاراکترها را در طول نبردها باز کنید؟ ?? tf ادامه داره؟؟
اگر در حال حاضر با ارسال هرزنامه توسط تبلیغات پس از هر منو برای خرج کردن 99.99 دلار خاموش نشده اید، شاید فقدان مهارت این کار را انجام دهد. بازی هیچ ربطی به مهارت های فردی یا ایجاد ترکیب های جامد ندارد، همه چیز در نهایت تعیین می کند که شخصیت های فردی شما چقدر سطح بالایی دارند که شما را برای خرج کردن پول بیشتر تقویت می کند. آفرر برای رفع خرابی دائمی من امیدوار بودم، اما بازی مانند یک پول نقد است و نه چیزی بیشتر.
تا زمانی که خرابی ثابت رفع نشود، این بازی در 2 ستاره باقی می ماند. خیلی آزاردهنده است که یک بازی را فقط برای از کار انداختن بازی برنده شوید و یا به سادگی یک باخت خودکار دریافت کنید یا بعد از 2 راند که هیچ چیز باعث کشته شدن شما نمی شود، دوباره وارد بازی می شوید. قبل از هر چیز دیگری خرابی لعنتی را برطرف کنید. سپس این بازی بسیار محکم خواهد بود.
عالی بود
بازی خوبی است اما در حین بازی آنلاین یا بازی کردن سفر مدام خراب می شود و حالا مدام می گوید یک آپدیت وجود دارد اما وقتی به play store می روم آپدیتی برای نصب وجود ندارد. بنابراین الان نمی توانم بازی را انجام دهم. اگر این مشکلات حل شود 5 ستاره می دهد
همه بازیا به سلیقه داره و نمیشه گفت این بازی عالیه یا بده ولی بنظر من میتونه سرگرم کننده باشه .
Auto Brawl Chess Стратегије eii