Post by torisrefespho on Feb 18, 2022 0:04:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ BombSquad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BombSquad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mnogo novca hack ▞▞▞
▞▞▞ BombSquad 2022 version ▞▞▞
Igra je dobra, naravno, ali ne sviđa mi se kako vi dečki automatski ubijate igrača jer su preskočili stazu. Nije loše steći prednost u utrci ili barem skratiti vrijeme zar ne? Ispravite to i ovo bi moglo dobiti 4 zvjezdice (zbog vaših oglasa i prigovarajućih ekrana)
Bio sam na mobilnim podacima (i samim time imam užasno spor internet zbog lošeg prijema) dok sam slučajno kliknuo "kupnja" na skočnom prozoru s prikazom cijene i pogodnosti premium verzije bombaškog odreda. Moj mobilni operater (GLOBE) me tada obavijestio da mi je naplaćeno 155,68 Php, a kupnja ipak nije prošla. Molimo riješite ovaj problem, preporučujem da dodate upit za potvrdu.
Igra je podcijenjena. Ovo je previše zabavno kada se igra s prijateljima u privatnoj igri. Javni kanal još uvijek treba poboljšati u automatskom usklađivanju, ali ipak vrijedi više od 5 zvjezdica. Isprobajte s prijateljima u privatnoj igri. Prijedlog: omogućite mikrofon i zvučnik u igri za komunikaciju.
igra ima puno problema Učinite nešto za to igra se na trenutak zamrzne i ne možemo je otvoriti kada smo spojeni na wifi Pomozite mi za to 🙏
Stvarno mi se sviđa ova igra, ali možete li, molim vas, riješiti problem s prepoznavanjem tipkovnice. Igrao sam jednu igru i uspjela je, ali drugu nije. Problem se pojavljuje kada ulazite u igru, kada pritisnete J onda morate pritisnuti O ali piše da pritisnete tipke s kontrolera. Ali imam spojenu tipkovnicu. Igrao sam na Samsung Galaxy S8+ u dexu i također sam pokušao igrati samo na telefonu bez dexa i pojavio se isti problem.
Ponovno sam instalirao ovu igricu da je ponovo igram ali sada su stavili reklamu koju ne možemo preskočiti ili zatvoriti ...moram nasilno zatvoriti igru ... odvratan način zarade
Imam problem s prijavom u ovu igru. Ovaj problem bi trebao biti riješen.Problem je što kad sam otvorio bombaš pa su me tražili da se prijavim pa ne mogu..... To znači da se ne mogu prijaviti s igranjem igrica. Samo za ovu igru imam problem s prijavom, a ne s drugima...
Urnebesna zabava! Danas nema mnogo dobrih čistih aplikacija koje su zabavne za cijelu obitelj. Ovo je jedan od njih. Jedina zamjerka je da će se neki od nas nasumično smrznuti i izbaciti kad igraju LAN.
Igra je lijepa. Ali stvarno morate riješiti problem s pingom. Mnogi ljudi doživljavaju kašnjenje dok igraju online. Pokušajte da igranje na mreži bude jednako glatko kao i offline. Također troši podatke brže od Pubg ili bilo koje druge igre.
dobra je igra, ali kad bih je dobio, rekao bi da ne reagira, pokušao sam osvježiti, ali mi i dalje nije dopuštao da igram pa sam je morao izbrisati i ponovno preuzeti da bih nastavio igrati
Super igra😀😀😀
OVA igri ča je predobra za smirenje barem meni zbog tih mapa
Ova igra mi ostavlja neke dobre uspomene i želim da ova igra može biti multiplayer
Eric je prošlo toliko vremena u vezi s bilo kakvim ažuriranjem. Potrebna je nadogradnja na kartama.
Ova igra je tako zabavna jer se djeca mogu igrati zajedno i ne svađati se, ali 4 zvjezdice je loše za naporan rad, možete li ispraviti ovu grešku, jer kada sam pokušao igrati ovu igru kada sam ušao moj robot nije tu i kada pritisnem postavke koje dolazi i možete li dodati nešto poput izgradnje vlastite igre, molim vas?
Toliko sam pokušavao igrati sa svojim prijateljima na mreži, ali ne mogu se povezati s njima, ne znam kako se povezati. Pokušao sam na sve moguće načine da se povežem, ali nisam uspio svaki put
Kada igram online fps ide na 1000+, ne mogu igrati normalnom brzinom! Njegova usporena igra, popravite to. mnogi od nas prijavljuju taj bug!
jedino je loša stvar što ne možemo spasiti napredak. svaki put kad moramo započeti igru iz početka ..
Zašto ste uklonili uslugu povezivanja google play..to je prilično jednostavno za zbrajanje prijatelja i igranje sada ne mogu se povezati sa svojim prijateljima....volio sam ovu igru ranije, ali sada sam razočaran ....možete li postaviti ta leđa.
Imate li pitanja u vezi s proizvodom Alpha Team Bomb Squad trgovačke marke Lego ili vam treba pomoć? Ovdje postavite svoje pitanje.
Ovo je jako dobra igra i toliko me nasmijava sa svim slatkim malim ljudima koji se zasipaju bombama da je tako smiješno meni i mom bratu da je igramo puno cool poteze koje radite zaista vas čine profesionalcem. Ništa nije u redu s kontrolama kontrole su dobre. Hvala Eric Froemling za ovu igru!
Kada igrate s Bluetooth ,2,3,4 kontrolerom, ja ne mogu i drugi kontroler ne može kliknuti isti gumb u isto vrijeme, popravite ovo.
Vrlo nevjerojatna igra, ali jako zaostaje kada se igra preko lana. Solo igra igra glatko, ali kada igrate kroz lan zaostaje. Iako je moj prijatelj igrao bez zastoja ali za moj uređaj, jako je teško igrati.... Hvala puno 😊
BombSquad Mod Apk je igra koja uključuje puno drugih cool mini igrica kao što su: krađa ... neograničene karte i također koristi i Android i iOS uređaje.
Igra mi se stvarno sviđa slažem se sa likovima koji kažu da je bolja od brawl starsa i nema neke velike màne igram stvarno puno i samo tako nastavite.
BombSquad แอ็กชัน pku
Pravi igrač na serveru nije dosadio da svi razgovaraju i zlostavljaju vlasnika poslužitelja koristeći naredbe i cheeting s normalnim igračem. Loše iskustvo 👎👎👎.
Ova igra je iskreno smeće. Stalni lag, dio gdje padamo i udaramo glavom i dugo smo nokautirani, pogotovo način na koji se lik kreće i vrti u glavi. Smh, popravi svoju glupu igru. Toliko je neugodno kako ne možete ništa popraviti. Ne preporučujem nikome da nabavi ovu igru, vjerujte mi nemojte to raditi. Kao da iskreno prezirem ovu igru koliko je nepravedna, jedva čekam da se ova igra skine i nadam se da će jednog dana biti tako. Nemojte shvatiti ovu patetičnu ispriku za igrače.
Samo moram skuzit kako da igram sa prijateljima ak neko zna nek napise u ocjeni igri
Fall Dudes (Early Access) आर्केड गेम wcig
Sviđa mi se ova igra.. Kupio sam je i omg kako je zabavna.!!.. A mali likovi su tako slatki, a detalji su također sjajni. Pokreti, grafika... Nevjerojatno.
Najbolja aplikacija. Nabavite ovo ako se želite zabaviti s prijateljima. Likovi su slatki i smiješni. Možete udarati, udarati, bacati bombe, postavljati mine, birati i udarati lik prijatelja, letjeti, skakati pa čak i igrati hokej na ledu u Bombsquadu. I povrh svega, radnje su temeljene na fizici, tako da udaranje tijekom trčanja daje više štete, bacanje tijekom trčanja baca dalje. Beskonačne sate dobrog provoda ova igra pruža. Cijela moja ekipa voli Bombsquad. Hvala Eric Fromling 😍
Najbolje bluetooth igre za više igrača za iOS i Android
igra je toliko zabavna, no kada završite laki način rada, morate od strane bombe squad pro otključati tvrdi način rada. kada dođete do teškog profesionalnog nogometa, doslovno ste zajebani ako vaši prijatelji ne mogu igrati. Mislim, 5 ljudi te tuče dok jedna osoba nosi zastavu do cilja. molim vas nemojte zlostavljati ljude čiji prijatelji nemaju odred za bombe
Obožavam ovu igru, ali mnogim oglasima je neugodna 😥
Da igrate u dvoje:1.morate biti na istom wifi-u.2.Udjete u igru i kliknite sakupi i onda lokalna mreža i onda vam se pojavi igrač s kojim ćete igrati.
Blagdansko trčanje s bombama Igra koju bih svakako preporučio prvu jest BombSquad , igra za pametne telefone koja uzima ono najbolje iz poznate igre Gang
Ako su oglasi ograničeni, ova igra može biti ugodna, ali u njoj se svake minute/svake sekunde neprestano pojavljuju 1&2 oglasa. To je razlog zašto sam dao 1 zvjezdicu ili ako ne može manje od te 1 zvjezdice ići ću na to.
Oprez - ovim mobilnim aplikacijama moguće je špijunirati bilo ...
BombSquad Δράση vxqe
Jako mi je žao zbog kasnog odgovora jer sam bio odsutan posljednjih nekoliko tjedana tako da nema potrebe za mobitelom predstavlja bolju kvalitetu za prijevoz materijala ili trošak dolaska na posao za nekoliko tjedana prije nego što si mogu priuštiti punu cijenu za moje putovanje i ja imamo puno toga za ponuditi za moj odmor u SAD-u na nekoliko tjedana, tako da ću moći za vas u četvrtak jer moram ići u zračnu luku na odmor na posao i onda mogu dobiti svoje I nekoliko dana daleko od kuće za noć pa ću morati w
NAJBOJA IGRICA NA SVJETU
BombSquad Akció hoh
Sjećam se kad je ova igra bila dobra. Sada nam samo svakih 10 sekundi guraš bombe u lice. Na primjer, nekada ste mogli stvarati vlastite playliyste. Ali sada vam treba profesionalac za bombaški odred. Sada vam nije trebao bomsquad pro za hard mod. Što se dogodilo... reći ću vam što se dogodilo, postali ste pohlepni. Nije vam stalo do igrača, samo do profita. Sjećam se kad ti je profesionalac bombaškog odreda gurao u lice svakih 10 sekundi. Hvala ti puno si pokvario odličnu igru.
Na igricu se potrudilo jako je znimljiva i to nije jedna od onih igrica poput pipe. Io ili te glupe igrice koje su zabavne prve 3 sata
Izgleda zabavno, ali nema igrača koji ovo igraju.
Hack putem iphone android mobitel
Još uvijek nisam shvatio kako se igrati s prijateljima s druge mreže bez korištenja Google Playa... značajka nije dostupna...
Bio je zabavan u svemu osim. Prije nekoliko godina Bombsquad je bio zabavan i igrao se s bilo kojim likovima i možete napraviti svoj popis za reprodukciju igara, ali sada sve to treba kupiti i loše je vrijeme za igrače, pogotovo što se moraju igrati iznova i iznova kako bi lagani način rada jer je tvrdi način zaključan i igra se samo kada kupite premium. Bombsquad je sada trebala biti moja omiljena igra jer je ponekad smiješna, ali sada se ostale besplatne značajke sada moraju smanjiti pa je to bilo najgore.
Vrijeme veze sporo i polako reagira
Mojoj Bomb Squad vojsci, mojoj Bomb Squad naciji i svim mojim voljenim navijačima diljem svijeta. Samo sam vam želio reći da sam još uvijek